Wall Security er danskejet

Vi tilbyder vores kunder de bedste løsninger i vagtfaget.

Autoriseret vagtselskab

Vi har mange års erfaring inden for vagttjeneste og sikkerhedsrådgivning. Vi udfører forskelligartede vagtopgaver I hele landet. Vores referencegruppe tæller både offentlige og private virksomheder, hvor vi stort set dækker alle branchegrupper.

Alle vores vagter er professionelt uddannede

Vagtpersonalet i Wall Security gennemgår en grundig vagtuddannelse, og har en professionel indgangsvinkel og stor erfaring i førstehjælp, brandbekæmpelse og konfliktløsning. Dette grundes vores vision om at levere den bedste sikkerhed, hvilket afspejles igennem vores vagters kompetencer. hvor kunden er i centrum og kvaliteten er i højsædet.

Wall Security er ISO-9001 certificeret, der betyder at kunden altid kan forvente en høj standard i form af vagtens professionalisme, måden opgaven påtages og bearbejdes på. På denne måde lever Wall Security op til de interne – samt eksterne kvalitetsmål, der er sat til firmaet af Sikkerhedsbranchen, Kvalitetsledelsessystemet og Wall Security. Dette bevirker også til at vagtpersonalet i Wall Security tit er til efterkurser for at holde sig kørende og fastholde den høje standard, vi bestræber os på at levere til vores nuværende – såvel som nye kunder.

Hvorfor vælge os?

Med et engageret, håndplukket og kompetent team, så servicerer Wall Security alt fra store til små virksomheder. Med vagter fra Wall Security, så er der kompetente vagter til hver en anledning, hvor formålet er at levere den bedste sikkerhed. Dette resulterer i den trygge tilstedeværelse, man kan føle med vagter fra Wall Security.

Vores stilling i samfundet

Wall Security er medlem af VSL, Fagforeningen for vagt- og sikkerhedsfunktionærer, Sikkerhedsbranchen, Dansk industri, Vagt – og Sikkerhedsindustrien samt ISO 9001, da Wall Security går op i dansk vækst- og iværksætteri.

Bredt udvalg af services

Vi tilbyder vores kunder de bedste løsninger i vagtfaget. Sammen skræddersyer vi løsninger der passer dine præferencer og behov. Hos Wall Security er vi er altid fleksible og imødekommende omkring ændringer og fornyelser i vores aftale.

Kontakt os i dag

Book møde