Gratis og uforpligtende pristjek

Ønsker I et nyt sæt øjne på jeres nuværende vagtaftale? Så tilbyder vi at udføre et gratis pristjek

Få en vurdering af din nuværende aftale

Ønsker I at vide, om I har en god aftale på jeres nuværende vagtaftale? Hos Wall Security tilbyder vi at gennemgå jeres nuværende aftale, kvit og frit. Vi gennemgår jeres aftale, uanset om det drejer sig om strøgvagt, fastvagt, butiksvagt, sikkerhedsvagt, midlertidigvagt eller noget helt sjette.

Hvis I ønsker et pristjek på jeres eksisterende aftale, bedes I sende følgende oplysninger til os via mail eller kontaktformularen:

  • Jeres firmanavn
  • Jeres adresse
  • Kontaktoplysninger på jeres kontaktperson
  • Hvad jeres nuværende aftale indeholder
  • Krav og behov til jeres vagtfirma

Med disse oplysninger kan vi give et kvalificeret bud på, om jeres aftale er konkurrencedygtig, og vi kommer gerne med et bud på en bedre aftale end jeres eksisterende, hvis det kan lade sig gøre.

Få et godt tilbud af Wall Security nu

Hvis I ønsker at få et godt tilbud på jeres vagtopgave, så kontakt os. Vi kommer gerne ud til jer og vurderer opgavens omfang og type, så vi kan give jer et konkret og kvalificeret bud på, hvilken type vagt, I skal bruge samt en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os på telefon 88 62 64 62, send en mail til kontakt@wallsecurity.dk eller benyt kontaktformularen her på siden. Så sørger vi for at kontakte jer og vende tilbage på jeres forespørgsel hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Book møde